Opleiding Verandermanagement Reeks

Dé opleiding voor succesvol Verandermanagement

Elke manager krijgt te maken met veranderprocessen. Soms in de rol van leider, soms als verandermanager of projectleider. Feit blijft dat iedere manager weleens veranderingen moet doorvoeren. Weet u wat u in huis moet hebben voor het successvol begeleiden en uitvoeren van veranderprocessen?

Opleiding verandermanagement voor succesvol veranderen

In een wereld die wordt gekenmerkt door pluriformiteit en verandering, wordt organiseren op basis van hiërarchie en controle steeds problematischer.

Hoe organiseer je op basis van begrensde zelfsturing? Hoe verander je op basis van co-creatie? Veranderen geeft onzekerheid. Hoe gaan managers en medewerkers om met onzekerheid? Hoe doorbreek je ‘slachtoffer’ gedrag en vaste denkpatronen? Hoe hanteer je verschil constructief zodat je afgestemd kunt handelen?

Dus bent u op zoek naar nieuwe inzichten en beschikbare tools op het gebied van verandermanagement? Na afloop van de 6-daagse opleiding verandermanagement reeks weet u wat u in huis moet hebben voor het succesvol begeleiden en uitvoeren van veranderingsprocessen