Fleetmanagement

Fleet management is het beheer van de voertuigen binnen een bedrijfsvloot . Fleet management omvat commerciële voertuigen zoals auto's, bestelwagens en vrachtwagens.


Na CO2 nu ook uw NOx footprint verlagen

Het verlagen van de CO2-footprint van het wagenpark is voor menig bedrijf allang geen vrijblijvende zaak meer. Het thema luchtkwaliteit (NOx en fijnstof) komt daar nu bij. Dieselgate maakt het actueel en straks moet er rekening gehouden worden met de nieuwe Europese tests die auto’s op daadwerkelijke uitstoot meten.

Kosten besparen met een fleetmanagementsysteem

De ritregistratiesystemen van weleer zijn anno 2016 uitgegroeid tot volwaardige fleetmanagementsystemen. Allemaal beloven ze dezelfde pijnpunten aan te pakken: of het nu om (hoge) brandstofkosten gaat, ongewenst rijgedrag, een betere planning of diefstalpreventie van materieel. Hoe bepaal je een geschikte leverancier?

Elektrische auto’s in het wagenpark: hoogste tijd voor beleid!

Een plug-in hybride (stekkerhybride of PHEV) of een volledig elektrische auto (EV) opnemen in het wagenpark? Dan is de besparing van brandstof zeker niet het belangrijkste motief, blijkt uit onderzoek. Wel de gunstige fiscale regelingen (voor de werknemer). Hoogste tijd voor beter beleid.

    EXPERTS
  • Bart Luteijn

    Bart Luteijn
GEEF FEEDBACK