Leasing

Er zijn meerdere leasevormen waaruit u kunt kiezen, hoofdzakelijk te verdelen in financial leasing en operational leasing. Het is de kunst de leasevorm te vinden die exact aansluit op uw specifieke situatie.


Leaseauto van het Jaar 2016: Skoda Superb

De verkiezing Leaseauto van het Jaar, eind april georganiseerd door leasemaatschappij Alphabet, is gewonnen door de Skoda Superb. Voor het eerst werd er ook een Private Leaseauto van het Jaar benoemd. Die eer viel de nieuwe Opel Astra ten beurt.

Geen voordeel meer voor de plug-in hybride

De zogenaamde Autobrief 2, die alle belastingmaatregelen rondom de auto bevat vanaf 2017, is begin mei door zowel de Tweede als de Eerste Kamer aangenomen. Op de valreep zijn er nog enkele wijzigingen aangebracht die met name negatief uitvallen voor de zo populaire plug-in hybride (PHEV).

Het zo (in)populaire mobiliteitsbudget 2.0

Nederlandse bedrijven vullen zakelijke mobiliteit al snel in met leaseauto’s. Alternatieven worden nog maar mondjesmaat overwogen. Het mobiliteitsbudget bijvoorbeeld. Door onderzoeksbureau GfK onlangs betiteld als mobiliteitsconcept met de grootste marktpotentie maar met een geringe bekendheid. Daar kan wel eens verandering in komen, menen de experts.

    EXPERTS
  • Bart Luteijn

    Bart Luteijn
GEEF FEEDBACK